آبشار قینرجه، مهدی عیسی زاده با محکوم کردن اهانت به ائمه اطهار(ع) در شبکه گوناز تی وی کشور آذربایجان، اظهار کرد: قلب آذری ها و ترک زبانان ایران به عشق ائمه اطهار(ع) می تپد و عشق و ارادت این مردم در عزاداری امام حسین(ع) و ائمه اطهار(ع) زبانزد خاص و عام است.
نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دهان آذری ها و ترک زبانان ایران خوشبو به ذکر ائمه اطهار(ع) و یا ابوالفضل(ع) است، افزود: عشق ما آذری ها، یازهرا(س)، یا حسین(ع)، یا ابوالفضل(ع) و ائمه اطهار(ع) بوده و هست و هرکسی در هرکجایی که باشد و به ائمه اطهار(ع) اهانت کند، چشم او را کور کرده و پاسخ محکمی به آنها می دهیم.
وی با بیان اینکه آذری ها با تاسی از شعار"هیهات من الذله" امام حسین(ع)، هرگز اجازه خودنمایی به دشمنان اسلام و قرآن را نمی دهند، گفت: غلام ترک اهل بیت بودن، سند افتخار آذری ها و ترک زبانان ایران اسلامی است که در عالم بی نظیر بوده و مردم دنیا به آن غبطه می خورند.
عیسی زاده با اشاره به اینکه عشق و ارادت به ائمه اطهار(ع) در نزد مردم آذری و ترک ایران سن و سال نمی شناسد، تصریح کرد: حتی "گوجا تورک لر" هم که کمر آنها خم شده از ائمه اطهار(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) مدد می جویند.
نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امیدواریم شفاعت ائمه اطهار(ع) و حضرت سیدالشهدا(ع) در این عالم و در روز قیامت شامل حال ما نیز شود، اظهار کرد: هتاکان و جسارت کنندگان به ائمه اطهار(ع) باید در نزد خداوند متعال و مردم آذربایجان پاسخگو باشند و به سزای اعمال خود برسند.
وی با اشاره به اینکه ما خودمان بهتر می دانیم چگونه با خاطیان و عوامل اهانت به قومیت ها برخورد کرده و تسویه حساب کنیم، گفت: ما هرگز به دشمنان اسلام و اهل بیت(ع) اجازه خودنمایی نداده و با آنها سر سازش نداریم و اگر کسی بخواهد به مقدسات جسارت کند، پاسخ محکمی به وی می دهیم.